Menu Sluiten

Open Communities

Open Communities

Buurtpreventie Platform Hof van Twente Hofwaakt

Onlangs heeft Robol&Webista een nieuwe website voor ‘Hofwaakt’ ontworpen en gebouwd. Met deze nieuwe website kunnen wij de burgers in de Hof van Twente nog beter ondersteunen bij het aanmelden bij een buurtwhatsapps groep in onze mooie Hof. En daarmee dragen wij bij aan de veiligehjdi van onze Hof bewoners. Het resultaat is prachtig! Goede communicatie/afstemming, eenvoudig in gebruik en snel opgeleverd. Van harte aanbevolen!

André Bouma

Voorzitter BuurtWhatsapp Hof van Twente

ATB platform ATB Oost

Het digitale platform voor ATB-ers in Oost Nederland die graag willen variëren met hun routes. Sportief zijn is leuk, maar onbekende gebieden uit je omgeving  ontdekken veel leuker! 

Nergens zo veel informatie over regionale heuvels tussen 10 en 100 meter beklimmen als op deze site. In totaal meer dan 1000 ATB routekilometers die goed zijn voor meer dan 3000 hoogtemeters!

Vanuit het midden van het gebied Twente, Sallland, Achterhoek, het driestrekenpunt, zijn de beste routes geselecteerd. Doe meer met de meer dan 1000 volgers van de ATB Oost Facebook pagina, – groep, Instagram-, X en Telegram kanalen!